Suppe med ristede græskar
Cremet suppe, der er nem at lave og fuld af græskarsmag.
Suppe med ristede græskar
Cremet suppe, der er nem at lave og fuld af græskarsmag.
Redskaber
Ingredienser
200 g butternut squash
2 spsk. olivenolie
350 ml grøntsagsbouillon
1/4 løg
fløde og kerner (til pynt)
Trin for trin
Skræl butternut squashen, og skær den i skiver. Skær skiverne i halve.
Læg bagepapir på en bageplade. Læg butternut squashen på pladen.
Stænk olivenolie over butternut squashen, og bag i ca. 45-50 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn.
Hæld grøntsagsfonden i blenderkanden. Tilsæt løg og den stegte butternut squash.
Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt.
Hæld suppen i skåle.
Stænk lidt fløde over suppen, og afslut med kerner.