Surdejspandekager med forårsløg
Lad ikke dine surdejsrester gå til spilde. Vær kreativ med dem, og pisk disse sprøde, men stadig seje surdejspandekager.
Surdejspandekager med forårsløg
Lad ikke dine surdejsrester gå til spilde. Vær kreativ med dem, og pisk disse sprøde, men stadig seje surdejspandekager.
Redskaber
Ingredienser
450 g surdejsrester (ikke-fodret surdej)
90 g hvidt mel
60 ml vand
1.5 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1.5 tsk. sesamolie
3/4 tsk. chiliflager
5 forårsløg
30 g purløg
Trin for trin
Bland surdejsrester, mel, vand, salt, bagepulver, sesamolie og chiliflager i køkkenmaskinens skål med pisketilbehøret monteret. Hak urterne, og hæld dem i skålen. Bland ved hastighed 2, indtil alt er blandet sammen.
Opvarm en let smurt pande ved mellem varme, og bag pandekagerne i ca. 1 minut på hver side, indtil de er gyldenbrune.