Svampetoast
Nem svampetoast, der er perfekt til morgenmad, frokost og brunch.
Svampetoast
Nem svampetoast, der er perfekt til morgenmad, frokost og brunch.
Redskaber
Ingredienser
200 g champignoner
2 fed hvidløg
knivspids salt og peber
1 tsk + ekstra til pynt frisk timian
2 skiver surdejsbrød
3 spsk smør
Trin for trin
Skær champignonerne i skiver. Hak hvidløgsfeddene fint.
Smelt smørret i en tung stegepande ved moderat varme. Tilsæt hvidløg, og steg i 30 sekunder.
Tilsæt champignonerne, og brun dem. Vend dem, og brun dem på den anden side.
Krydr med salt og peber. Tilsæt frisk timian. Steg i endnu et minut.
Læg skiverne af surdejsbrød i en KitchenAid-brødrister. Rist brødet til den ønskede sprødhed.
Garnér brødet med champignonerne, og pynt med frisk timian.