Skip the navigation

Tandoori-marineret kylling

KitchenAid-kok

Sådan laver du autentisk grillstegt tandoori-kylling.

tandoorimarinatedchicken thumbnail

Tandoori-marineret kylling

KitchenAid-kok

Sådan laver du autentisk grillstegt tandoori-kylling.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
10min
Hvile
12h
Madlavning
25min
I alt
12h35
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

270 g yoghurt

5 fed hvidløg

4 cm ingefær-

1/2 skalotteløg

1/2 lille chilipeber

1 spsk. citronsaft

1 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. mangopulver

1 tsk. koriander

1 spsk. garam masala-pulver

1 tsk. salt

1 dråbe rød frugtfarve

6 kyllingelår

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 6 kyllingelår.

  2. Skræl skalotteløget, og skær det i stykker. Skræl og riv ingefæren.

  3. Kom alle ingredienserne, undtagen kyllingelårene, i foodprocessorens kande. Sæt på hastighed 2, og blend, indtil blandingen bliver ensartet.

  4. Lav to slidser i skindet på hvert kyllingelår, så kyllingen kan absorbere smagen. Læg kyllingelårene i en skål, og tilsæt marinaden. Vend kyllingelårene, indtil de er dækkede. Dæk til, sæt i køleskabet, og lad dem marinere i 24 timer.

  5. Opvarm grillen til mellemhøj varme. Tør det meste af den overskydende marinade af kyllingelårene. Grill kyllingen ved direkte varme i 10 minutter. Drej og grill i yderligere 10 minutter. Tjek kyllingen, og vend den om nødvendigt i yderligere 10 minutter. Serveres varm.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.