Timiankiks
Disse ostekiks med urter er fantastiske sammen med ost eller til charcuteri-brættet.
Timiankiks
Disse ostekiks med urter er fantastiske sammen med ost eller til charcuteri-brættet.
Redskaber
Ingredienser
100 g fintrevet parmesan
150 g hvidt mel
1 tsk salt
100 g smør, stuetemperatur
15 kviste frisk timian
1 spsk vand
Trin for trin
Denne opskrift giver 40 kiks.
Læg ost, mel, salt og smør i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren påsat.
Fjern bladene fra 10 kviste timian, og hak dem fint. Hæld resten i skålen sammen med vandet. Bland ved hastighed 2, indtil dejen lige akkurat er blandet. Pak ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i 1,5 time.
Rul dejen ud mellem 2 ark bagepapir. Skær runde dejstykker ud, og læg dem over på en bageplade med bagepapir.
Bag kiksene i 12 minutter ved 175 grader, indtil de er gyldenbrune. Lad køle af på en bagerist.