Tiramisu
Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, og denne version er uhyrligt dekadent og lækker.
Tiramisu
Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, og denne version er uhyrligt dekadent og lækker.
Redskaber
Ingredienser
3 æg
120 g flormelis
500 g mascarpone
24 sprøde amaretti-småkager
125 ml espresso
3 spsk kakaopulver
Trin for trin
Kom æggeblommerne og flormelis i skålen til køkkenmaskinen.
Indstil hastigheden til 4. Pisk æggene i mindst 4 minutter, indtil blandingen er lys og luftig.
Tilsæt mascarpone en spiseskefuld ad gangen, og pisk i mindst 30 sekunder ved hastighed 6, indtil du tilføjer mere mascarpone.
Dyp amaretti-småkagerne i espressoen. Småkagerne skal være fugtige, men ikke gennemvædede.
Læg halvdelen af småkagerne i et dybt fad. Dæk dem med halvdelen af mascarponeblandingen.
Gentag det sidste trin, og tildæk fadet stramt med husholdningsfilm. Sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Drys tiramisuen med kakaopulver lige før servering.