Skip the navigation

Tomat- og basilikum-sorbet

KitchenAid-kok

En overraskende krydret sorbet, der er velfungerende som appetitvækker med en smule bruschetta og mozzarella.

Import-Recipe - Tomato basil sorbet

Tomat- og basilikum-sorbet

KitchenAid-kok

En overraskende krydret sorbet, der er velfungerende som appetitvækker med en smule bruschetta og mozzarella.

Redskaber

StandMixer
Blender
IceCreamMaker
Prep
45min
Madlavning
10min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

4 tsk vand

300 ml sukker

180 g basilikumblade

75 ml tomater

500 g tomatjuice

1 spsk honning

1 citron

1 tsk salt

Trin for trin

  1. Hæld vand, sukker og basilikumblade i en gryde. Lad det simre i 10 minutter, filtrer med en si og lad hvile.

  2. Lav overfladiske slidser i bunden af tomaterne, og put dem i kogende vand i 20 sekunder. Hæld dem over i et isbad, og pil skrællen af.

  3. Fjern kernerne i tomaterne, og skær dem i store stykker. Hæld dem over i en blenderkande. Tilsæt 100 ml tomatjuice, honning, salt, citronsaft og basilikumsirup.

  4. Hæld sorbetten i en lufttæt beholder, og afkøl natten over.

  5. Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde tomatsorbet i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre rundt i blandingen i 20 minutter.

  6. Put isen i en beholder, og put den i fryseren, indtil den er klar til servering (mindst 4 timer).

  7. Rengør din isskål med det samme for at undgå misfarvning.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg