Tomatillo og tomato pico de gallo
Opgrader din pico de gallo ved at tilføje frisk og skøn tomatillo. Denne salsa er forfriskende, krydret og perfekt sammen med tortillachips eller som topping.
Tomatillo og tomato pico de gallo
Opgrader din pico de gallo ved at tilføje frisk og skøn tomatillo. Denne salsa er forfriskende, krydret og perfekt sammen med tortillachips eller som topping.
Redskaber
Ingredienser
2-3 tomatillo
2-3 blommetomater
20 g tørrede sorte svampe
230 g rødløg
1 ingefær, skrællet
1 grøn jalapeno, halveret og udkernet
1 nellike hvidløg, finthakket
2 spsk. frisk limesaft
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hakkede korianderblade
1 tsk. hakkede mynteblade
1/2 tsk. salt
Trin for trin
Sæt foodprocessoren med snittekniv og -jern på køkkenmaskinen. Skær tomatillos, tomater, rødløg og jalapeno i stykker, så de passer i påfyldningstragten. Sæt skålen under tilbehøret, sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og skær grøntsagerne i tern.
Tilsæt de resterende ingredienser til grøntsagerne, og bland det godt. Sæt på køl i 30 minutter for at blande smagene. Servér med tortillachips eller som tilbehør til fisk og kød.