Skip the navigation

Tranebærsauce med bagt camembert

KitchenAid-kok

Denne bløde osteret er den perfekte appetitvækker eller en fænomenal forret.

Import-Recipe - Cranberry sauce with baked Camembert

Tranebærsauce med bagt camembert

KitchenAid-kok

Denne bløde osteret er den perfekte appetitvækker eller en fænomenal forret.

Redskaber

Blender
Prep
20min
Madlavning
15min
I alt
35min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

2 appelsiner

50 g strøsukker

100 g friske tranebær

1 camembert

3 kviste rosmarin

Trin for trin

  1. Skær appelsinerne i halve, og pres saften ned i en lille gryde. Tilsæt sukkeret, og lad det simre ved mellemhøj varme. 

  2. Tilsæt tranebærrene, og bring blandingen i kog. Skru ned for varmen, og lad den simre, indtil tranebærrene har åbnet sig.

  3. Kom tranebærrene ned i blenderkanden. Bland ved hastighed 6 i 2 minutter.

  4. Pak camembertosten ud, og læg den tilbage i kassen. 

  5. Lav nogle slidser i toppen, og put rosmarinkviste i. 

  6. Bag camembertosten i 15 minutter ved 250 °C i en forvarmet ovn. 

  7. Server tranebærsaucen over den bagte camembert.