Tranebærsauce med bagt camembert
Denne bløde osteret er den perfekte appetitvækker eller en fænomenal forret.
Tranebærsauce med bagt camembert
Denne bløde osteret er den perfekte appetitvækker eller en fænomenal forret.
Redskaber
Ingredienser
2 appelsiner
50 g strøsukker
100 g friske tranebær
1 camembert
3 kviste rosmarin
Trin for trin
Skær appelsinerne i halve, og pres saften ned i en lille gryde. Tilsæt sukkeret, og lad det simre ved mellemhøj varme.
Tilsæt tranebærrene, og bring blandingen i kog. Skru ned for varmen, og lad den simre, indtil tranebærrene har åbnet sig.
Kom tranebærrene ned i blenderkanden. Bland ved hastighed 6 i 2 minutter.
Pak camembertosten ud, og læg den tilbage i kassen.
Lav nogle slidser i toppen, og put rosmarinkviste i.
Bag camembertosten i 15 minutter ved 250 °C i en forvarmet ovn.
Server tranebærsaucen over den bagte camembert.