Redskaber
Ingredienser
375 ml fløde
250 ml piskefløde
30 g sigtet flormelis
2 tsk. vaniljeekstrakt
to taste knivspids havsalt
to taste valgfri smagsgiver
1 tsk. espressopulver
60 g hakkede ristede mandler
85 g chokoladestykker
1/2 tsk. pebermynteekstrakt efter smag
170 g hakket frossen frugt
Trin for trin
Nedfrys fløde i isterningbakker i ca. 2 timer.
Kom frossen fløde, flormelis, vanilje og salt i blenderglasset på KitchenAid ARTISAN Power Plus-blenderen. Fastgør låget, og drej knappen til hastighed 1. Øg langsomt hastigheden til høj (hastighed 10 eller 11). Blend indtil blandingen er helt jævn, cirka 30 sekunder. Tilføj smagsgivere (se nedenfor), hvis du har lyst, og pulsér 2 til 3 gange ved lav hastighed for at blande dem sammen.
Overfør til lufttæt beholder, og placer blandingen i fryseren, indtil den er fast, ca. 2 timer. Isen kan holde sig i fryseren i op til 1 uge.