emeagif
Skip the navigation

Varm chokolade

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Hot Chocolate

Varm chokolade

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Prep
5min
I alt
5min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

720 ml vand

140 g rå, usaltede cashewnødder

24 g rå kakaopulver eller usødet kakaopulver

55 g udstenede, hakkede dadler, der trykkes godt ned (5-6 stk.) eller 3 spsk. ren ahornsirup, eventuelt mere efter smag.

1 tsk vaniljeekstrakt

- havsalt

1/2 tsk stødt kanel, eventuelt mere efter smag (valgfrit)

1/8 tsk chiliflager eller cayennepeber (valgfrit)

Trin for trin

  1. Kom alle ingredienser (herunder eventuelle boostere) i blenderglasset på din KitchenAid® Pro Line® blender.

  2. Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet. Blend til maskinen slukker af sig selv.

  3. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10, til drikken er varm.

  4. Du kan komme hele, udstenede dadler i maskinen, men mængden varierer afhængigt af sort og størrelse Sørg for at fortælle folk, at kakaopulveret skal i sammen med vandet og dækkes af cashewnødder, så pulveret ikke flyver op i låget, når der tændes for maskinen.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine