emeagif
Skip the navigation

Vegansk chokoladetærte

KitchenAid-kok

Du ville aldrig have gættet, at denne chokoladekage også er velegnet til dine veganske venner.

Import-Recipe - Vegan chocolate pie

Vegansk chokoladetærte

KitchenAid-kok

Du ville aldrig have gættet, at denne chokoladekage også er velegnet til dine veganske venner.

Redskaber

FoodProcessor
StandMixer
Prep
20min
Madlavning
15min
I alt
35min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 g veganske cookies

2 spsk vegansk smør, smeltet

300 ml kokoscreme

2 spsk ahornsirup

200 g mørk vegansk chokolade

50 ml kikærtelage

knivspids salt

1 spsk citronsaft

40 g strøsukker

1/2 tsk vaniljepulver

Trin for trin

  1. Læg småkagerne i foodprocessoren med universalklingen monteret. Lav småkagerne til fine krummer på hastighed 2. Mens motoren stadig kører skal du tilsætte det smeltede veganske smør.

  2. Læg blandingen (der ligner vådt sand) i en tærteform, og tryk det godt ned i formen med bagsiden af en ske.

  3. Bages i 11 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.

  4. Tilsæt kokosfløde og ahornsirup i en kasserolle ved medium varme.

  5. Læg chokoladen i en skål, der kan tåle varme.

  6. Hæld den varme fløde og vaniljepulveret over chokoladen, og rør rundt, indtil al chokoladen er smeltet. Hæld chokoladeblandingen i tærtedejen.

  7. Sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.

  8. Hæld kikærtelage, salt og citronsaft i køkkenmaskines skål med trådpiskeriset monteret. Bland på hastighed 10. Tilsæt lidt efter lidt sukker, og rør rundt, indtil der dannes faste toppe.

  9. Spred marengsen jævnt over tærten, og karamelliser med en crème brûlée-brænder.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine