Vegansk flødeskum
Denne kokosnøddecreme er et fantastisk mælkefrit alternativ til flødeskum og kan bruges som topping på frugt, is eller en isdrik.
Vegansk flødeskum
Denne kokosnøddecreme er et fantastisk mælkefrit alternativ til flødeskum og kan bruges som topping på frugt, is eller en isdrik.
Redskaber
Ingredienser
1 dåse kokosmælk
2 tsk flormelis
1 tsk vaniljepulver
Trin for trin
Før du starter, skal du sætte en dåse kokosmælk i køleskabet i 24 timer. 15 minutter før du begynder at piske fløden, skal du sætte køkkenmaskineskålen og piskeriset i fryseren.
Åbn den afkølede dåse kokosmælk, og fjern den størknede fløde fra toppen med en ske. Kom det i den afkølede skål til køkkenmaskinen. Pisk ved hastighed 8, indtil der dannes bløde toppe.
Tilsæt flormelis og vaniljepulver, og pisk ved hastighed 8 i endnu et minut. Server med det samme.