Skip the navigation

Vegansk flødeskum

KitchenAid-kok

Denne kokosnøddecreme er et fantastisk mælkefrit alternativ til flødeskum og kan bruges som topping på frugt, is eller en isdrik.

veganwhippedcream_thumbnail.jpg

Vegansk flødeskum

KitchenAid-kok

Denne kokosnøddecreme er et fantastisk mælkefrit alternativ til flødeskum og kan bruges som topping på frugt, is eller en isdrik.

Redskaber

StandMixer
Indstilling
24h
Madlavning
5min
I alt
24h5
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 dåse kokosmælk

2 tsk flormelis

1 tsk vaniljepulver

Trin for trin

  1. Før du starter, skal du sætte en dåse kokosmælk i køleskabet i 24 timer. 15 minutter før du begynder at piske fløden, skal du sætte køkkenmaskineskålen og piskeriset i fryseren.

  2. Åbn den afkølede dåse kokosmælk, og fjern den størknede fløde fra toppen med en ske. Kom det i den afkølede skål til køkkenmaskinen. Pisk ved hastighed 8, indtil der dannes bløde toppe.

  3. Tilsæt flormelis og vaniljepulver, og pisk ved hastighed 8 i endnu et minut. Server med det samme.