Vegansk kikærteburger
Er du bange for junkfood? Prøv denne sunde opskrift, som er baseret på kikærter: Måske er det den rette kur.
Vegansk kikærteburger
Er du bange for junkfood? Prøv denne sunde opskrift, som er baseret på kikærter: Måske er det den rette kur.
Redskaber
Ingredienser
200 g kikærter
1/2 skalotteløg
1 tbsp kartoffelmel
10 g persille
50 g rasp
50 g græsk yoghurt
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- salt
Trin for trin
Sæt den fine hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.
Bland kikærter, skalotteløg, persille, salt og kartoffelmel i en skål. Rør det godt sammen.
Indstil mikseren på hastighed 3.
Kom blandingen i røret og hak den. Tryk med madskubberen om nødvendigt.
Lav 4 kugler med en isske.
Tryk kuglerne flade og dyp dem i rasp.
Sæt burgerne på en bageplade, dryp dem med olie og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 15 minutter.
Serveres med dip af græsk yoghurt.
Servér den som en rigtig burger med bolle, tomat, løg, pickles og ketchup.