Skip the navigation

Veganske bønneburgere

KitchenAid-kok

Velsmagende, faste og fuldstændig guddommelige veganske bønneburgere.

Import-Recipe - Black bean vegan burgers

Veganske bønneburgere

KitchenAid-kok

Velsmagende, faste og fuldstændig guddommelige veganske bønneburgere.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
10min
Madlavning
30min
I alt
40min
Servering
4
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

400 g sorte bønner, skyllede og tørrede

1 lime

1 spsk olivenolie

1 tsk røget paprika

1 tsk stødt spidskommen

1/2 tsk salt

1/4 tsk peber

1/2 løg

1/2 grøn peberfrugt

1 spsk finvalsede havregryn

Trin for trin

  1. Sæt det vendbare rive-/snittejern (rivesiden) i foodprocessoren og riv løget ved hastighed 2.

  2. Skift til hastighed 1, og riv den grønne peberfrugt. Læg til side.

  3. Sæt kniven på foodprocessoren. Tilsæt bønner, saft fra lime, olivenolie, røget paprika, stødt spidskommen, salt og peber.

  4. Bland ved hastighed 2 i ca. 30 sekunder, indtil blandingen ligner en tyk puré. Hæld blandingen op i en skål.

  5. Tilføj grøn peberfrugt, løg og havregryn. Bland med hænderne.

  6. Olier dine hænder og form burgerbøfferne.

  7. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i den forvarmede ovn på 180 °C i 30 minutter (15 minutter på hver side).

  8. Server på en burgerbolle med rucolasalat, tomatskiver, syltede agurker, rødløg og chipotlesauce.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg