Veganske bønneburgere
Velsmagende, faste og fuldstændig guddommelige veganske bønneburgere.
Veganske bønneburgere
Velsmagende, faste og fuldstændig guddommelige veganske bønneburgere.
Redskaber
Ingredienser
400 g sorte bønner, skyllede og tørrede
1 lime
1 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
1/2 løg
1/2 grøn peberfrugt
1 spsk finvalsede havregryn
Trin for trin
Sæt det vendbare rive-/snittejern (rivesiden) i foodprocessoren og riv løget ved hastighed 2.
Skift til hastighed 1, og riv den grønne peberfrugt. Læg til side.
Sæt kniven på foodprocessoren. Tilsæt bønner, saft fra lime, olivenolie, røget paprika, stødt spidskommen, salt og peber.
Bland ved hastighed 2 i ca. 30 sekunder, indtil blandingen ligner en tyk puré. Hæld blandingen op i en skål.
Tilføj grøn peberfrugt, løg og havregryn. Bland med hænderne.
Olier dine hænder og form burgerbøfferne.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i den forvarmede ovn på 180 °C i 30 minutter (15 minutter på hver side).
Server på en burgerbolle med rucolasalat, tomatskiver, syltede agurker, rødløg og chipotlesauce.