Vegetarisk efterårstoast
Denne lækre og sprøde toast fyldt med gorgonzola, græskar og karamelliserede løg er en perfekt kombination af krydret med et strejf af sødme!
Vegetarisk efterårstoast
Denne lækre og sprøde toast fyldt med gorgonzola, græskar og karamelliserede løg er en perfekt kombination af krydret med et strejf af sødme!
Redskaber
Ingredienser
1 butternut squash
4 spsk. olivenolie
2 sødt løg
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
1 spsk. lyst rørsukker
12 brødskiver
50 g blødt smør
180 g gorgonzola
2 spsk. salvie, hakket
Trin for trin
Skræl butternut squashen, skrab kernerne ud og skær den i halvmåner. Sørg for, at skiverne ikke bliver for tykke. Læg dem på bagepladen med bagepapir, og pensl med halvdelen af olivenolien. Bages i 30 minutter ved 190 °C i en forvarmet ovn.
Opvarm resten af olivenolien på en pande ved mellemhøj varme. Skræl og skær de søde løg, og kom dem på panden. Tilbered ved lav varme, indtil løgene er karamelliserede, tilsæt krydderier, og bland det sammen.
Hvis du smører ydersiden af brødskiverne, brunes de langsommere, og fyldet bliver varmt.
Fordel gorgonzola på alle brødskiver. Tilsæt 3 græskarskiver, karamelliseret løg og hakket salvie på halvdelen af brødskiverne, og luk sandwichene med de resterende skiver. Overfyld ikke sandwichene. Placer dem i sandwichholderen, og luk den.
Indstil knappen til ristegradsstyring til 5, og tryk på SANDWICH-knappen. Sæt sandwichholderen ned i åbningen for at riste brødet.