Skip the navigation

Vegetarisk sushi

KitchenAid-kok

Enkel, hurtig sushi: Perfekt til frokost eller middag!

vegetariansushi_thumbnail.jpg

Vegetarisk sushi

KitchenAid-kok

Enkel, hurtig sushi: Perfekt til frokost eller middag!

Redskaber

StandMixer
FoodProcessorAttachment
Prep
20min
I alt
20min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

750 g kogte sushiris, krydrede og afkølede

5 gulerødder

300 g rødkål

7 nori-ark

2 avocado i skiver

30 g brøndkarse

Trin for trin

  1. Vask og skræl gulerødderne. Sæt foodprocessortilbehøret med rivejernet på 4 mm monteret på køkkenmaskinen. Riv gulerødderne ved hastighed 10. Sæt rødkålen til side, og riv den.

  2. Læg et nori-ark på sushimåtten med den skinnende side nedad. Dyp hænderne i vandet for at undgå, at de klistrer, og læg derefter et tyndt lag tilberedt sushiris hen over arket, så den øverste kant er ikke er dækket.

  3. Anret de snittede gulerødder, kål og avocado og brøndkarse hen over risen. Brug sushimåtten, og rul den stramt op, så du kan forme en rulle. Fugt den klare kant for at lukke rullen. Brug en skarp kniv til at skære rullen i skiver.

  4. Stænk med en sauce efter eget valg, og tilsæt toppings som f.eks. frø, friske urter eller ristede løg.