Skip the navigation

Vintercrostini med ristede druer

KitchenAid-kok

Få varmen til vinter med disse dejlige crostini med ristede druer, der byder på en eksplosion af årstidens smage i hver bid!

Crostini with roasted grapes

Vintercrostini med ristede druer

KitchenAid-kok

Få varmen til vinter med disse dejlige crostini med ristede druer, der byder på en eksplosion af årstidens smage i hver bid!

Redskaber

Toaster
Prep
15min
Madlavning
18min
I alt
33min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 g røde druer, uden kerner

2 spsk. olivenolie

1 spsk. balsamicoeddike

1/4 tsk. sort peber

1/4 tsk. salt

1/4 tsk. friske timianblade

150 g gedeost

6 skiver mørkt brød

15 g hakkede valnødder

Trin for trin

  1. Fjern stænglerne fra vindruerne, og læg dem på en bageplade. Stænk med olivenolie og balsamico-eddike, og tilsæt peber, salt og timian. Rist dem i 20 minutter i en forvarmet ovn på 200 °C, eller indtil druerne begynder at danne blærer.

  2. Sæt brødskiverne i brødristeren, vælg det ønskede risteniveau, og tryk på knappen Rist.

  3. Skær gedeosten i ca. 0,5 cm tykke skiver. Fordel osten ovenpå det ristede brød. Læg druerne ovenpå osten, og top med hakkede valnødder.