Vintercrostini med ristede druer
Få varmen til vinter med disse dejlige crostini med ristede druer, der byder på en eksplosion af årstidens smage i hver bid!
Vintercrostini med ristede druer
Få varmen til vinter med disse dejlige crostini med ristede druer, der byder på en eksplosion af årstidens smage i hver bid!
Redskaber
Ingredienser
300 g røde druer, uden kerner
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1/4 tsk. sort peber
1/4 tsk. salt
1/4 tsk. friske timianblade
150 g gedeost
6 skiver mørkt brød
15 g hakkede valnødder
Trin for trin
Fjern stænglerne fra vindruerne, og læg dem på en bageplade. Stænk med olivenolie og balsamico-eddike, og tilsæt peber, salt og timian. Rist dem i 20 minutter i en forvarmet ovn på 200 °C, eller indtil druerne begynder at danne blærer.
Sæt brødskiverne i brødristeren, vælg det ønskede risteniveau, og tryk på knappen Rist.
Skær gedeosten i ca. 0,5 cm tykke skiver. Fordel osten ovenpå det ristede brød. Læg druerne ovenpå osten, og top med hakkede valnødder.