Yoghurt og honningis med ristede mandler
Græskinspireret is med masser af dejlig crunch: Et must-have.
Yoghurt og honningis med ristede mandler
Græskinspireret is med masser af dejlig crunch: Et must-have.
Redskaber
Ingredienser
60 g flormelis
250 g yoghurt
60 ml mælk
60 ml fløde
25 g honning
1 spsk johannesbrødmel
5 g ristede mandler i tynde skiver
Trin for trin
Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.
Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom yoghurt, sukker, mælk, fløde og honning i. Pisk ved hastighed 3-4 til det hele er rørt godt sammen.
Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.
Sæt mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.
Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.
Kom mandlerne ovenpå, dryp med ekstra honning og servér med det samme.
Tilsæt 2 skefulde rosiner og lidt fintrevet appelsinskal til blandingen.