Skip the navigation

Hvor længe skal jeg ælte og ved hvilken hastighed?

Hvis du bruger en KitchenAid-køkkenmaskine, vil du opdage, at æltning foregår meget hurtigere end i hånden – og belaster ikke armene så meget. Her er vores råd ...

Den planetariske funktion i vores køkkenmaskiner betyder, at det er meget hurtigere at blande og ælte, end hvis det blev gjort i hånden eller på køkkenmaskiner fra andre producenter. Derfor kan æltetiden reduceres betydeligt i de fleste brødopskrifter, så du får lækkert hjemmebagt brød endnu hurtigere!

KitchenAid anbefaler, at du tilpasser dine yndlingsopskrifter til de hastigheder og tidsangivelser, der anbefales i brugervejledningen, for at få de bedste resultater.

En guide til æltetider

  • Æltning med en KitchenAid-køkkenmaskine i 2 minutter svarer til at ælte 10-12 minutter i hånden. KitchenAid anbefaler ikke æltning af brøddej i mere end 2 minutter ved hastighed 2, og at den samlede blande- og æltetid ikke overstiger 4-6 minutter.

En guide til æltehastigheder

Det er vigtigt kun at bruge hastighed 2, aldrig højere eller lavere, når gærdej æltes.

RELATEREDE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Var denne artikel nyttig?

yesno